Älskade medskapare i detta vi kallar våra liv. 2019 börjar lida mot sitt slut, och vilket år det har varit för många av er. Ett år som i mångt och mycket har gått ut på att släppa det gamla för att med större lätthet kunna skrifta till det nya. Att förstå vad vi är och har förmågan att skapa, men även att inse att vi i varje andetag har möjlighet att välja annat.

Ett år som har inneburit att möta sitt eget mörker, ett mörker som har visat sig i de mest underliga manifesteringar. Som vore världen galen, och vi utsatta för ett spratt. Men allt är som det ska. Varje event du har upplevt, varje skav, varje tanke – är en spegling av dig.

Och för varje gång du har klarat av att stå i det som sker och bara iaktta så har du gett dig själv de bästa förutsättningarna för att skifta dimension.

Under 2020 kommer det inte på samma sätt handla om att vada genom mörkret för att ”fixa” det, utan det går mer ut på att stiga över det. Det handlar om att höja oss så högt att mörkret inte har något annat val än att falla bort. Och ju bättre du har förberett dig under 2019 desto lättare kommer detta att gå för dig.

Vi är alla en del av en kosmiskt, gudomlig, transformation, en medvetandehöjning (uppstigning) som aldrig tidigare har skadats. Det är ett skifte där mörkret är för tungt för att ta med sig denna nya våg av ljus, så vi måste packa upp och släppa den, för att harmonisera med det som sker inom oss så väl som i vår planet och ute i Alltet.

Ju medvetnare du är om vad som sker och varför, och ju aktivare du är med att välja bort dina begränsningar, desto lättare går det. Nu är det hög tid att släppa allt som inte är du, dina begränsningar och ditt sårade inre barn. Nu är det dags att packa upp, nu är det dags att tänka på vad du kan kasta och släppa för att gå in i det nya.

Allt du någonsin trodde, eller trodde på, kommer att bli utmanat. Vissa saker kommer att hålla sig fast, vissa saker kommer att förbli desamma, men andra måste tillåtas att få skifta till sin egen medvetenhet. Det handlar om att släppa och omvandla – mörker till ljus.

När du skiftar din syn på dig, gör nya val, väljer ljuset så förändras du, ditt liv och världen. Allt börjar med dig.

  • Hur har du upplevt 2019?
  • Och vad kan du göra idag som underlättar din morgondag?

Upplever du att detta skifte är väl utmanande så hör av dig så ska jag berätta hur jag kan underlätta det för dig.

/ Kathja
Intuitiv coach, Life Clarity facilitator & inspiratör 


0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 1 =