Jag är trött som ett as idag, det var likadant i går, lite som känslan när man var gravid. Kroppen vill säga till mig att något nytt är på gång – då som nu. Vila och låt det ta sin tid, låt det utvecklas efter sin egen medvetenhet är vad jag har att göra.

Tog emot ”galna” nedladdningar igår. Fick varva mellan att ligga på mossan och hålla i mannen för att veta var JAG var, vad som var upp och vad som var ner. Och allt är okej.

Vi vill så mycket och vi tror att vi vet vad vi behöver. Hur saker ska se ut, vara och upplevas. Och när något inte är som det ”ska” vara skapas ett motstånd. Flödet stoppas. Smärtan ökar. Hjärnan går in i stress-läge. När vi tror att något är fel, när allt egentligen är exakt som det ska vara. Upplever vi något annat än just det kan vi vara säkra på att vi har tolkat fel.
Vi tolkar fel för att vi inte vet bättre. För att vi har lärt annat. Någon har sagt oss hur livet ska vara och att det finns sjukt och friskt, rätt och fel. När Sanningen är att allt som finns är vi och vår upplevelse av livet, av att vara vi. Och vi kan aldrig göra fel – vi kan bara tro att vi gör det, att det är det, och den tron skapar en smärta i oss. Men smärtan vill inte säga oss att något är fel (trots att det är vad vi har lärt oss) den vill tvärt om säga oss att vi TROR att något är fel. DET skapar smärta i våra kroppar, i våra själar i våra liv. TRON på att något är fel. För i Sanningen är allt alltid är exakt som det ska vara.

Så andas min vän. Andas och påminn dig om att allt är okej, allt är exakt som det ska vara. Tillåt dig att vara i upplevelsen och den kommer att skifta mångt mycket smidigare än vad den har en möjlighet att göra om du tror att något är fel. För så är det skapat. Allting väljer alltid minsta motståndets väg.

Så andas min vän – allt är precis som det ska vara. Så vad är rätt med det som sker? Vad är det du ska se?

/ Kathja
Intuitiv coach, Life Clarity facilitator & inspiratör


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + 16 =