Vad smärtan i vårt inre vill säga oss 

Det är lätt att tro att det smärtar i vårt inre för att någon har gjort oss illa. För det är så fysisk smärta fungerar. Jag gör mig illa = det gör ont. Men när det kommer till känslomässig smärta är det en helt annan sak. Där vill smärtan tala om för oss att vi i just den stunden tror på något som inte är sant. Vi upplever en inlärd begränsande föreställning, en illusion.

Hjärnan kan bara det den kan så har vi lärt oss en massa begränsande saker om oss själva och livet så är det vad vi upplever. Smärtan uppstår när vi tror att dessa begränsningar är sanna. Så tacka för smärtan som visar dig att du trodde på något som inte är sant och ställ dig frågan ”vad är Sant?”. Allt handlar i slutändan om ifall vi lever hjärtcentrerade eller uppe i huvudet. I hjärtats land av villkorslös kärlek och oändliga möjligheter, eller i hjärnans land av begränsningar och rädslor.

Var lever du?

Känns det som att du har gått vilse i hjärnans land och vill ha karta och kompass att hitta ut? Känns livet skavigt? Kroppen värker. Själen viskar. Relationerna knakar. Det är som att livet är ett pussel och du saknar en massa bitar. Du vet att det borde se annorlunda ut, för andra kan ju, men du vet inte hur.

Jag skulle vilja påstå att jag är något av en expert på att hitta bortslarvade pusselbitar. Jag hjälper dig att identifiera de du redan har och välja ut de du bör behålla. Jag är något av en expert på att hjälpa dig skilja på himmel – och hav-bitar när alla är lika blå. Jag har kompassen – är du redo att följa den? Skicka mig då ett pm så ska jag berätta mer om hur det kan gå till när du hittar din väg ifrån hjärnans land av begränsningar och rädslor till hjärtats land av villkorslös kärlek och oändliga möjligheter

/ Kathja
Intuitiv coach, Life Clarity facilitator & inspiratör


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − sex =