Ganska många saker kan se exakt likadana ut men vara skapade ifrån helt olika platser. Vi skapar ur Liv eller ur Överlevnad. Det första står för allt som är sant ur ett gudomligt och universellt perspektiv medan det andra står för våra inlärda, och oftast begränsande, föreställningar och rädslor.

Du kan flytta ifrån ett hus, men du kan även flytta till ett hus. Du kan resa ifrån en stad, men du kan även resa till en stad. Att ta sig ”ifrån” något är alltid skapat ur flykt, att vilja undvika det vi upplever känns svårt. Det som sker i flykten är dock att vi tar med oss problemet, orsaken till varför vi flydde. Kanske kommer det inte att se exakt likadant ut på den nya platsen, men energimässigt har du inte förändrat något. 

Om du däremot reser till en annan plats i livet då gör du det för att du är klar med det gamla. Du är redo att gå vidare och skapa nytt och i det skiftet kommer du inte att ta med dig något som kan komma att påverka det nya på ett för dig negativt sätt.

Utifrån kan det se likadant ut – men inifrån platsen där du skapar ditt liv är det två vitt skilda skeenden. Du kan känna skillnaden om du känner efter. Känns det tungt i kroppen när du är i förändringen i tanke eller handling då är den skapad ur Överlevnad. Känns det däremot lätt är den skapad ur Liv.

Så till dig som vill skapa dig ett liv i lätthet, i autenticitet och enligt ditt högsta bästa vill jag säga – ställ alltid frågan innan du fattar ett beslut – är detta skapat ur Liv eller ur Överlevnad? Känn in svaret och om det är Överlevnad så råder jag dig att först ta itu med orsaken till det innan du går vidare. 

Och skulle det vara som så att du behöver hjälp vidare är du välkommen att höra av dig för att boka ett gratis prova-på-samtal där du kan berätta mer om hur du upplever livet och jag kan se om jag är den som är här för att hjälpa dig vidare.

Allt gott åt dig på din resa.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 2 =