Du har hört det och du bär en längtan efter att vara det annars hade du inte varit här. Men är du medveten om vad den egentligen innebär, och därmed för med sig att medvetet välja det?

Be the light är en längtan efter att vara i kontakt med ditt Sanna själv & Varande. Att leva bortom alla inlärda och begränsande föreställningar. Men när vi bjuder in den upplevelsen. När vi säger ”visa mig vem jag är”, ”jag släpper in ljuset”, ”jag väljer att vara sann”, ”jag väljer att skina” då säger vi även – jag väljer därför att bli medveten om ALLA mina inlärda begränsande föreställningar. Jag väljer att uppleva vad som finns i mina cellminnen. Jag väljer att se min skuggsida. Jag väljer att se att jag är centrumpunkten i mitt liv och därmed den som skapar alla mina upplevelser.

Det innebär att vi kan inte välja att uppleva ljuset utan att uppleva mörkret! Och för att vi ska kunna uppleva vårt Sanna Själv & Varande måste vi ta hand om våra skuggor. Annars kommer de alltid att stå i vägen.

Därför behöver vi alla var och en vara medvetna om vad som sker och ta ansvar för våra triggers och skav. Vi kan inte fortsätta att enbart efterfråga ljuset genom att till exempel meditera i timmar, åka på nya kurser och retreats för att boosta högfrekvent energi i från andra. Det finns ingen hållbarhet i det.

Vi behöver stanna till och möta oss, våra Egon, omfamna det vi möter, tacka för dess budskap och bidrag och försonas med det som var. Vi behöver välja att skifta ifrån att leva i hjärnan till att leva i hjärtat. Vi behöver vara sanna mot oss själva och andra. Vi behöver leva i medvetenhet här & nu i våra kroppar så att vi hör när den stilla viskar med oss, så att den slipper skrika sig hes. Så att vi kan se våra skav för vad de är – en vägledning till oss själva.

Att välja ljuset är att välja att ta ansvar för mörkret. Och det kommer att vara skrämmande, läskigt och obehagligt. Det kommer att innebära att vi undrar vad vi gav oss in på mer än en gång. Men det kommer att vara värt det!

Lyssna på dig och vad som dyker upp i din medvetenhet, ställ dig frågan ”vad vill detta säga mig om mig?”. Lär av andra, be om hjälp men var samtidigt i frågan ”vad behöver jag (göra för att vara sann)?”

Be the ligt, and take care of your shit! Och upplever du att du behöver hjälp vet du var jag finns

/ Kathja
Intuitiv coach, Life Clarity facilitator & inspiratör


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 4 =