Det är inte meningen att vi ska lida, att livet ska vara svårt, att vi ska uppleva brist – allt finns för oss. Skapelsen vill oss väl. Så när vi upplever något annat så beror det inte på att det är så, utan på att vi tror att det är så. Det är ingen brist men i vår tro på att det är det så ser vi inte möjligheterna, vi ser inte tillgångarna, vi ser inte vår egen storhet.

👉 Så i dag vill jag därför uppmana dig att skapa en tydligare kontakt med dessa oändliga möjligheter. För att uppnå det vill jag att du sätter dig och formulerar vad du vill ha mer av i ditt liv. Vad är dina mål och hur kommer det att påverka dig när du har uppnått vad de nu än är du vill uppnå. Ta dig tid att identifiera känslan du tror att detta mål ska ge dig. För det är nämligen aldrig som så att vi egentligen önskar oss en bil, eller relation, eller pengar – vi önskar oss alltid en känsla. Så målet är alltid ett känslomål och när du har identifierat det så blir det så mycket lättare att se att du redan har det du önskar dig.

Sedan vill jag att du ställer dig frågan – Vad ska till för att jag ska [och vad du nu vill uppnå] med lätthet? Bara ställ frågan och släpp den sedan fri till Gud/Universum att svara på. 

/ Kathja
Intuitiv coach, Life Clarity facilitator & inspiratör 


0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × ett =