I vår strävan efter ett liv i alignement med oss själva blir det oftast så att vi väljer att skala bland intrycken. Då vi går inåt för att skapa kontakt med oss själva, med Gud och vår sanna essens, så behöver vi stillhet för att uppleva kontakten. Denna kontakt är något jag brukar kalla för Intethet, eller Stillness, en känsla av frid och villkorslös kärlek. En känsla som får oss att må väl. Eftersom det är dit vi hela tiden vägleds, upplevelsen av vår sanna essens i fysisk form, så kan känslan när vi är där i den upplevelsen vara att vi aldrig vill släppa taget. Vi är hemma. Sanningen är att vi aldrig står utan den kontakten, det i sig är en omöjlighet, men hjärnan den tolkar ju lite begränsat ibland, så därför kan vi uppleva det som att vi har tappat kontakten. Denna längtan leder lätt till att vi börjar att välja bort livet för att inte tappa kontakt med Intetheten när andra intryck lockar oss på avvägar.

Detta är därför det är så lätt att vi flyttar ut på landet, mediterar allt mer, väljer bort socialt umgänge, slutar att titta på tv osv osv. Men det vi missar då är att vi är här för att leva och uppLEVA hur det är att vara oss i en fysisk form. Så utmaningen ligger i att uppleva denna Intethet i allt du gör. För det går, men du behöver vara medveten så att du inte tappar kontakten med din essens. Öva på att uppleva känslan först i stillhet. Ta sedan med känslan ut i livet genom att du öppnar ögonen, går runt lite, kramar ett träd. Stilla saker du gör med bibehållen kontakt. Sedan tar du det till nästa steg – kör bil, gå till jobbet, läs en bok. Och nästa – interagera med andra. Hela tiden med bibehållen medvetenhet om dig själv och allt du är i upplevelsen av Intethet.

Där har du uppnått att uppleva din sanna essens i fysisk form. Du har uppnått meningen med livet.

/Kathja

👉 För dig som vill ha mer hjälp på din livsresa så erbjuder jag dig att ta del av min medlemsportal. En plats för växande i Ande  – Kropp och Själ. Där får du del av alla mina kurser, ett forum, mig som mentor, gästföreläsare mm. PROVA GRATIS i 1 månad! Hur kan det bli bättre än så? 

👉 Jag tar även emot klienter som är redo att skapa annat. Vi kommer att tillsammans se vad du behöver veta, göra och förstå för att skapa ett liv med  💚Begriplighet 💙Hanterbarhet 💜Meningsfullhet. Känns det som du så hör av dig så bokar vi ett kostnadsfritt prova-på-samtal.

 

 


0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × tre =