Lycka är att skörda sin egen frukt. Plocka äpplen från eget träd och göra sig en smarrig paj att bjuda familjen på. Man väljer de finaste äpplena med tanken att de kommer att bli till den bästa och godaste pajen.

Har du tänkt på att vi i varje sekund skördar det vi har sått? Det våra tankar och val har skapat, men även det som är sprunget ur sådden som vilar i vårt undermedvetna. En skörd som kanske borde vara minst lika betydelsefull som äpplena vi väljer till vår paj…

Men trots det så sår och skördar vi oftast utan en tanke, vi tackar och tar emot skörden vi får utan att reflektera över vad vi sådde, och framför allt om det var vad vi ville ha.

Inte hade du planterat broccoli om du ville ha rabarber! Men när det kommer till vad vi sår och skördar i livet gör vi ofta det. Vi tar fram en gammal påse utan etikett sår det som råkar finnas i det. Utan att reflektera över om det kommer att leda till att vi kan skörda det vi vill. Utan att veta vad vi vill…. Men när vi sen står där med vår skörd då vet vi oftast att detta var inte vad vi ville ha för det känns inte bra. Något är fel…

Känner du ingen dig i detta och vill ha hjälp att rodda i vad du sår, och varför, i din Livsträdgård? Vill du ha hjälp att förstå varför du planterar jordgubbar när du vill ha päron. Vill du ha hjälp att se vad du egentligen vill och hur du ska kunna så och skördar det?

Skicka mig då ett pm så ska jag berätta hur jag kan vara dig behjälplig. För du är värd att skörda dina drömmar.

/ Kathja Rosberg
Intuitiv coach, Life Clarity facilitator & inspiratör


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju − 2 =