Sanningen är att upplevelser alltid handlar om oss själva och aldrig om andra. Världen kan vara full av ”idioter” men det är din perception, och förhållningssätt, som avgör ifall du uppmärksammar dem eller ej, och hur du upplever det du uppmärksammar. Det är alltså inte det du råkar ut för i livet som avgör hur du upplever det utan hur du väljer att se på det som sker. Så varje skav i livet, oavsett hur det ser ut, vill tala om för dig att just här och nu väljer du att tro på något som inte är sant. Du väljer att uppleva något som inte är annat än en begränsande tolkning av dig själv och livet. Din perception, ditt förhållningssätt, det filter du låter upplevelser gå igenom, det är det som avgör hur du upplever saker och ting. Inget i livet har ett eget statiskt värde, för då hade alla reagerat lika dant på en och samma sak. I grund och botten är allt som sker neutralt, villkorslös, sedan sätter vi ett värde eller villkor på det.

Och filtret skapade du då du var liten. Så i hur du upplever livet, vad du “råkar ut för” kan du se vad du har lärt dig om värdet av det som sker. Är det bra eller dåligt, för dig eller inte, svårt eller lätt.

Och eftersom det är INLÄRDA värden så kan du lära om. Om du upplever att livet är svårt, tungt och emot dig – så kan du genom att skifta dina trosuppfattningar uppleva att livet är lätt, njutningsfullt och att allt löser sig smidigt.

👉 Så vad upplever du i livet och vad vill det säga dig om dig och dina trosuppfattningar? Är det lätt eller svårt? Är människor du möter kärleksfulla eller otrevliga? Lever du i brist eller överflöd?

❤️ ️Och om du upplever att livet är emot dig och att du är redo att skifta det men du vet inte hur då tycker jag att du ska skicka mig ett meddelande så ska jag visa dig vägen. Låt mig få hjälpa dig att skriva om din karta, så som jag har hjälpt många andra. ✍ 🗺


/ Kathja
Intuitiv mentor, Life Clarity facilitator & inspiratör

Kategorier: livsdesign

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 3 =