Våra DNA har en inkodning som är långt bortom vad vi fram tills nu har haft möjlighet att nyttja. Det beror på att vid en tid släcktes dessa ner för vårt eget bästa. Men nu är det dags att väcka dem igen.

För vem är detta – Målet med att göra DNA-sessioner är att hjälpa dig att aktivera sin sanna POTENTIAL, genom att skapa en tydligare kontakt med ditt högre jaget. Processen är den samma för alla men resultatet beror på ditt utgångsläge och vad du är redo för, ty vi får aldrig mer än att vi klarar av det.  Men bara genom du att aktivera ytterligare en del av ditt DNA kommer att ge dig betydande fördelar för, en process som tidigare har tagit oss många, många livstider att utföra.  Det jag erbjuder dig med hjälp av denna DNA MASTERS AKTIVERING är ytterligare ett led i att du med större lätthet ska kunna leva som den människa du är ämnad att vara. Människan bortom de begränsande föreställningarna. Ett förkroppsligande av din gudomlighet.  Så att du med större lätthet leva ditt gudomliga självs uttryck, inom ramen för den mänskliga upplevelsen, som en del av Världen. 

Vad som sker – För att kunna aktivera ditt DNA behöver vi först avlägsna blockeringar från din tallkottkörtel, hypofysen, hypotalamus och förlängda märgen och alla de 15 chakran. Genom att ta bort blockeringar från alla 15 chakran, hjärncentra och din DNAs ursprungsplan så återställer vi dem till deras ursprungliga gudomliga funktion.

Hur går det till – DNA MASTERS AKTIVERING är en aktivering som sker på distans. Vi bestämmer en dag så att du är medveten om att det sker, men i övrigt behöver du inte göra något annat än att tillåta processen. Aktiveringen sker i tre steg, en sejour var 10e dag, det är för att processen inte ska trigga en massa obehag för dig.

Pris – 660 kr för alla tre tillfällena.

👉 För mer information om vilka fördelar en DNA MASTERS AKTIVERING kan föra med sig för både Ande, Kropp och Själ, och för bokning skicka ett meddelande via formuläret här under 👇

Kontakt

Lämna detta fält tomt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − fyra =