Vi har dem alla, svarta hål av omedvetenhet kring vad vi gör och varför. Plötsligt är vi bara där. Triggade. Upprörda. I känslan av att vilja fly eller slåss. Delar av oss själva vi önskar vi slipper se.

Men då drivkraften att må bra är större än drivkraften att slippa se våra svarta hål så kommer vi att gång efter annat spegla dessa hål i vår omgivning. Vi kommer att möta människor som triggar oss så att vi till slut ska stanna till och ställa oss frågan ”vad är rätt med det här?”, ”vad är det jag ska förstå?”.

Vi behöver mentalisera för att komma vidare i livet, för att se det osedda. Vi behöver vrida på huvudet för att se vad som finns i döda vinkeln.

Och det gör vi genom att ställa oss själva frågor om det vi upplever, genom att vara öppen för vad det egentligen handlar om. Vi behöver kunna se oss själva utifrån och andra inifrån.

Förstå där, och bara där, ger vi oss själva möjligheten att vara det vi i sanningen är bortom alla inlärda föreställningar. Först där kan vi möta andra där de är, bortom alla våra inlärda föreställningar.

Så dagens uppmaning blir att innan du reagerar, och agerar, ställa så många frågor du behöver för att se vad som finns i din döda vinkel. Våga titta ner i ditt svarta hål.

Du kommer att upptäcka att när du väl öppnar upp för medvetenheten så var smärtan som motståndet till att se orsakade större än smärtan sanningen förde med sig.

Är du reda att ställa frågorna som krävs men vill ha hjälp på vägen så skicka ett meddelande via formuläret 👇 så ska jag berätta hur jag kan bidra i processen.

Intuitiv coach, Life Clarity facilitator & inspiratör

Kontakt

Lämna detta fält tomt

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × tre =