Young Livning

Eteriska oljor i ditt liv

Jag är för att livet ska vara lätt så när jag hittade eteriska oljor från Young Living så jublade både kropp och själ.

En eterisk olja är växtextrakt som finns i varje växt för att hålla den hälsosam och skydda den mot insekter och miljöpåverkan. Man kan säga att det är växtens eget immunförsvar. Den eteriska oljan utvinns från olika växters blad, blomma, bark eller rot men det varierar beroende från vilken växt man tar oljan ifrån.

Oljorna kan hjälpa dig på många olika sätt här är några förslag:

  • att boosta ditt immunförsvar
  • få bättre sömn
  • hud och ålderstecken
  • matsmältningsystemet
  • psykisk hälsa och påverka ditt humör
  • hjärnans kapacitet
  • detox
  • tillverka dina egna naturliga städprodukter

Jag går väldigt mycket på inspiration – vilken jag känner mig dragen till just i stunden. Och jag upplever alltid hur kroppen och sinnet jublar när jag inhalerar och applicerar oljorna.

För mig känns det viktigt att oljorna jag använder är reda och framställt på ett sätt som är bra både för natur och människa. Därför har jag valt oljorna från Young Livning. De erbjuder eteriska oljor, blandningar och oljeberikade produkter med den optimala mängden naturligt förekommande beståndsdelar från eterisk olja som gör produkterna så verksamma som möjligt.

Vill du veta mer om dem och vad de erbjuder så hittar du dem här under. Du kan med fördel bli medlem helt utan kostnad och sen titta runt på sidan.