Vi lär oss så mycket om livet och oss själva som inte är sant. Varje gång det triggas i oss upplever vi skav. Skav kan vara att det för en stund känns obehagligt i kroppen, men det kan även vara att hela livet krackelerar. Oavsett vilket så är allt som inte är flow, lätthet, glädje och villkorslös kärlek skapat ur dina begränsande föreställningar.

En av dessa är även att det ska vara svårt, och tungt och ta tid att omprogrammera dessa föreställningar – men det behöver det inte alls vara. Tvärt om kan du med fyra steg ta dig ann detta och därmed skapa dig ett liv i större lätthet.

  • Steg 1 – Medvetenhet! Var medveten om livet och hur det känns att vara du. Lätt eller skavigt.
  • Steg 2 – Den alltid lika viktiga frågan att ställa sig när vi upplever ett skav. Är detta mitt? Anledningen till att vi alltid bör ställa oss den, speciellt om du inte kan identifiera att det just i denna stund har hänt något speciellt, är att eftersom vi alla hänger ihop med allt som är i ett gigantiskt energifält så uppfattar vi sådant som inte är vårt eget. Och om vi då går in i att analysera detta så blir det vårat, och det är ganska onödigt.
  • Steg 3 – Målet. Vad vill du uppleva i livet? Vad är ditt (känslo)mål med livet? När upplevde du det senast? Hitta känslan du vill ha och låt den vägleda dig i livet. Om en sak inte känns som du vill, eller kommer att leda till att du känner så inom en snart framtid, behöver du justera något, en tanke eller handling.
  • Steg 4 – Agera! Först när du vet vad du vill uppleva och kan känna känslan du vill ha även i det som är så är du redo att agera. Där, och först där, är du i linje med de rätta energierna och därmed även de bästa förutsättningarna.

Det är nämligen som så att bortom varje önskan vi har så finns önskan om en känsla och upplevelse. Identifiera den och låt den vägleda dig i livet. För känslan du önskar dig är i sanningen önskan om att möta dig själv. Du ÄR flow, lätthet, glädje och villkorslös kärlek. Varje längtan och önskan vi har är alltid en längtan och önskan om att få möta oss själva. De vi är ämnade att vara.

/ Kathja
Intuitiv coach, Life Clarity facilitator & inspiratör


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 − 10 =