“Dimensions are not places or locations, but levels of consciousness that vibrate at a certain rate. The higher we vibrate, the more dimensions we consciously experience.” ~ Liara Covert

Du har vid det här laget säkert hört talas om både dimensioner och vikten av att vara hjärtcentrerad. Jag föredrar att tala om det senare eftersom jag upplever att pratet om dimensioner gärna förvirrar det hela. Men oavsett vad du väljer att kalla det medvetandeskiftet vi alla går igenom, medvetet eller omedvetet, så handlar det alltid om ett inre skifte. Om att expandera sin medvetenhet. Och där kommer hjärtat in i bilden…

Vår hjärna fungerar nämligen utifrån 3D och inte mer än det, så ska du få tillgång till något annat än det så behöver du fokus i hjärtat. Platsen bortom våra inlärda, och oftast begränsande, föreställningar.

Att vara hjärtcentrerad behöver inte innebära att livet i det yttre drastiskt förändras då det är ett inre skifte. Men du kommer att uppleva din känsla mot din yttre verklighet helt annorlunda, metaforiskt sett är det nästan som om någon har flyttat linsen på dina glasögon till ett bättre recept.

Saker ser tydligare ut, livet verkar samma, men du tittar på det från en annan plats och den platsen accepterar det som är som det är. I gudomlig perfektion.

Vi är alla av samma energi som stjärnor, djur, vind och hav. Och vi startade alla som perfektion i kaos. Därför behöver vi släppa behovet av att kontrollera livet och i stället skapa en medveten kontakt med din och livets naturliga rytm. En kontakt med denna expansiva och totalt accepterande energi som flyter genom allt som är. Du behöver vara lika öppen för nya omständigheter och situationer som luften själv.

Ett tillstånd som kommer resultera i en känsla av att ha kommit hem. För att din hjärna inte ska motsätta sig detta skifte utan vara med på banan har jag skapat en onlinekurs i 10 steg där den får hjälp att förstå vad skiftet till 5D innebär i praktiken. Vill du veta mer om den så hittar du den här.


0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 3 =