Jag hör vad du säger men känner vad du menar. Ju mer medvetna vi är desto mer av varje budskap uppmärksammar vi på ett medvetet plan. Det är logiskt, eller hur?

Det innebär att jag känner mer än lyssnar ty varje dissonans i budskapet blir en medvetenhet i min kropp. Jag känner när du ljuger, men jag känner även när du inte vet din egen sanning. När du tror att ordet är bärare av budskapet du sänder ut.

Tänk om det är så att varje gång du upplever att du är missförstådd eller att du behöver framhålla din ståndpunkt så är det ett budskap till dig, om dig. Ett budskap som vill berätta för dig att här förmedlar du annat än det du tror.

Varje känsla och upplevelse vill säga oss något om oss själva. Känns det lätt så är det rätt – med andra ord om du talar och det känns enkelt och självklart utan motstånd – då talar du hjärtats språk. Det är Liv som flödar. Men om du upplever att det på något sätt känns skavigt och obehagligt då är det rädsla och Överlevnad som för din talan.

Så vi behöver egentligen aldrig tvivla – bara känna efter hur det känns att vara jag i just den här stunden när jag säger dessa orden eller tänker denna tanken

Lätt eller tungt – Liv eller Överlevnad?

/ Kathja Rosberg
Intuitiv coach, Life Clarity facilitator & inspiratör


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 7 =