”Det kan inte vara julafton jämnt, då hade vi inte uppskattat det”
”Inget ont som inte för något gott med sig”
”Livet går upp och ner”

Du har säkert hört dem, och många fler liknande uttryck som alla vill säga oss att livet inte bara är av godo. Att det alltid finns en baksida. Att vi alltid ska förvänta oss att de goda tiderna tar slut.

Men i sanningen är det enbart en illusion. Ty Gud skapade jorden, tittade på den, och såg att den var god. Illusionen är att vi behöver det dåliga för att uppskatta det bra. Se det onda för att veta vad gott är. Under resans gång, aka Livet, så fyller det oftast en funktion att granska och ifrågasätta. Men det vi behöver granska och ifrågasätta är enbart oss själva och våra ”sanningar”. För så snart vi tar ansvar för dem och väljer bort allt som inte i sanningen är sant, så kommer illusionen av att saker är fel att upphöra att existera. Så snart du väljer Liv och det du i sanningen är skapar du Paradiset på jorden. Och det är allt vi behöver göra för att skapa annat. Välja annat. Välja oss själva och det vi i sanningen är. Se på oss själva som skapare av vår egen verkligen.

Du kommer att se att du aldrig någonsin kan förändra något i ditt yttre om du inte först har förändrat något i ditt inre. Att du aldrig kan ändra vare sig en annan människa, eller situation, utan att du först tar ansvar för dig själv och din tolkning.

Men för att vi ska kunna det behöver vi förstå att vi är värda allt gott i livet. Det finns inga fel, inga misstag, inget dåligt, inget ont  – det finns bara din upplevelse av att det är så. Och den upplevelsen är skapad ur dina begränsande föreställningar om vad du, och livet, är. Inget annat! Den enda vägen till att förändra ditt liv är att stanna till och titta på dig. Dyk ner i djupet. Öppna garderoben, vädra ut skeletten. Släpp in ljuset i de mörka vrårna. För när du gör det kommer din perception, och därmed din upplevelse av dig, och livet, att skifta. Du kommer att se det för vad det i sanningen är – Gott.

När du vågar möta dina inlärda föreställningar så kommer du att upptäcka att det du var rädd för inte existerade. Du var rädd för det okända. Att inte veta hur det skulle se ut om du öppnade garderoben och släppte in ljuset. Men det okända upphör så snart du öppnar dörren, för när den är öppnad så ser du. Och då är det inte okänt längre.

Upplever du att du är redo att släppa in ljuset men inte vet vilken enda du ska börja i så kan jag rekommendera dig min kurs Omskapa ditt liv. Den är en del av min medlemsportal. En plats för växande i Ande – Kropp – Själ. En plats för dig som är redo att skapa annat. Självklart får du prova den, och allt där i (just nu 7 olika kurser, ett forum, livesändningar och gästföreläsare) HELT GRATIS i 1 månad. Hur kan det bli bättre än så?

/Kathja


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 − 1 =