Mina tjänster

Välkommen till en plats för växande!

För dig som är intresserad av att utforska vem du är bortom dina begränsande föreställningar har jag skapat en samlingsplats med allt du kan behöva till hjälp. En safe zone för utforskandet av vad du i sanningen är  – denna fusion av ande, kropp och själ.  Du har här tillgång till mig, alla mina kurser, en hemlig Facebookgrupp enbart för medlemmar, livesändningar med mig, webinar med gäster och mycket, mycket, mer.

För 178 kr/månaden för du;

🔆 Alla mina kurser – för mer info grund, såväl som fördjupning (bland annat storsäljaren, den transformerande kursen Omskapa ditt liv som bara den har kostat 1250 kr)
🔆 Tillgång till en hemlig grupp på Facebook där “allt” händer
🔆 Livesändningar med mig varje vecka
🔆 Webinar varje månad med olika gäster som alla talar om intressanta ämnen
🔆 Möjlighet att interagera med mig och alla andra medlemmar
🔆 Inspiration via mejl
🔆 Och annat som kan tänkas vilja skapas

Mitt syfte är att bidra till dig som vill lära dig mer om medvetet skapande och vem du är bortom dina inlärda föreställningar och rädslor. Detta är för dig som är villiga att investera lite tid och energi i att utforska vad du i sanningen är för att på så sätt kunna ta livet till nästa nivå. Jag vill på detta sätt skapa tillgänglighet för alla, därav en medlemssida till ett väldigt fördelaktigt pris.

Låter det som en plats som lockar dig? Tveka då inte att ta klivet in i ett medvetet skapande av ditt liv och gemenskapen jag erbjuder. Första månaden är helt gratis och du kan givetvis säga upp ditt medlemskap när du vill.   

👉  Bara klicka på den röda texten med länken eller bilden nedan så kommer du till registreringssidan och mer information om varje enskild del och dess bidrag.

Allt gott åt dig på din resa, oavsett om du reser en stund med mig eller inte.

/Kathja

🤗 Ps. Givetvis har jag fler spännande kurser på gång, som tex en om relationer och en om pengar… Hur kan det bli bättre än så?