Välkommen att ta del av ett webinar om livet – hur det skapas, varför vi upplever det som vi gör och vad vi kan göra för att skapa annat. Så snart du har registrerat dig via länken för biljetter kommer du att få föreläsningen via mejl

Jag vill genom att berätta om mig och min väg i livet få dig att komma ihåg, och erkänna, ditt inneboende geni, din skönhet och ditt sanna varandet. Jag vill visa dig hur du känner igen, och frigör, dina begränsande föreställningar och övertygelser. Det där som ligger till grund för skavet i livet – oavsett om det visar sig i form av rädslor, oro och/eller brist på förtroende eller säkerhet – allt sådant som håller dig tillbaka från att uppnå ditt livs syfte, vision och mål.

Min förhoppning är att genom att berätta om mig kommer du med större tydlighet att kunna se dig – en förutsättning för att du ska kunna möta dig och det du i sanningen är.

Vi kommer att börja i när det lilla barnet möter om omgivning som är oförmögen att se barnets storhet och möta det med villkorslös kärlek och hur det då uppstår det en längtan efter bekräftelse hos barnet. Denna längtan efter bekräftelse hindrar oss ifrån att leva. Vårat inre VET alltid vad vi i sanningen är och när vårat yttre inte speglar det uppstår det en smärta i dissonansen. Den smärtan vill bara påtala för oss att det vi upplever inte är sant. Men vi tolkar det ofta på ett annat sätt. Smärtan uppstår med andra ord inte för att vi inte duger som vi är, utan för att den som speglar oss inte har förmågan att se det och vi tror att det de ser är sant.

Kopplingen vi gör blir dock – det gör ont och smärtan uppstår när du ser på mig så om du såg (på) mig på ett annat sätt hade smärtan upphört. Och så börjar vi att göra vad vi tror ska bidra till det – vi börjar att anpassa oss och förminska oss för att bli bekräftade och älskade. Men eftersom vi inte är det vi försöker att vara gör det mer ont. En smärtan som vill säga mig att jag är mer än vad jag upplever och tror. Eftersom smärtan är skapad ur denna dissonans kan vi inte bli av med den genom att söka, och få, bekräftelse – vi kan enbart bli av med den genom att vi genomskådar lögnen.

Lögnen som säger oss att vi är mindre än vad vi i sanningen är. Lögnen som säger oss att vi inte duger som vi är. Att vi inte passar in. Att vi inte är värda att älskas villkorslöst. Lögnen som säger oss att det är vårat fel att omgivningen inte har förmåga att älska oss. Lögnen som säger oss att om vi bara anpassar oss så kommer omgivningen att kunna se det vi i sanningen är. Lögnen som säger oss att vi kan hela andra genom att förminska oss själva.

Det är när vi lyssnar på den och väljer att leva som vore det en sanning som skavet uppstår. Jag kommer under detta webinar dyka ner i varför det blir som det blir och vad vi kan göra åt det med utgång ifrån mig och mitt eget liv.

Välkommen!

Plats: Online
Pris: Gratis
Tid: När det passar dig.
Anmälan: via länken – föreläsningen kommer direkt till din mejl så snart du har registrerat dig.