Vi är så oändligt mycket mer än här och nu. Så oändligt mycket mer än det vi vet att vi vet, och så oändligt mycket mer än det vi vet att vi inte vet. Allt detta påverkar oss i just detta nu. Alla liv du har levt. Alla tidigare generationer. Varje atom, varje andetag. Varje val som har blivit gjort, varje val som inte har blivit gjort.

Vi ser det tydligt när upplevelsen är att vi medvetandegör, släpper, transformerar och expanderar och så BAM är vi där igen uppenbarar sig. Samma mönster, samma upplevelse, som vi trodde vi var klara med. Då har vi inte jobbat på djupet. Vi har inte transformerat själva kärnan. Vi har inte skapat kontakt med stunden precis innan.

Vi kan le åt att kvinnor i en familj synkar sin menstruation, men när jag som själv inte sysslar med sådant längre upplevde att jag kände av att min dotter skulle ha mens genom att jag fick pms så fick det mig att fundera över vad det där handlar om egentligen…

Och det är som så att varje kvinna bidrar till att skapa förutsättningarna för nästa generation inte enbart genom att skapa sina barn, utan även genom att skapa äggen till sina barnbarn. Alla dessa ägg hänger ihop, genetiskt såväl som energimässigt, som pärlor på rad. Varje ägg som någon gång har blivit skapat i ditt släktled påverkar dig i detta nu. Tills du väljer annat.

Och det är inte bara ägget utan allt som det bär med sig av karma. Så självklart kan du inte förändra en upplevelse i nuet om du inte samtidigt släpper bindningen till generationer av kvinnor i ditt släktled. Detta är vad man i bibeln kallar för arvsynd. Vi bär med oss generationer av generationer i vårt varande. Vi tillåter deras val att påverka vårt nu. Bara för att vi inte har förstått innebörden.

Så idag vill jag uppmana dig att släppa bindningen till detta. Föreställ dig alla dessa ägg som ett långt halsband, varje pärla är en kvinna i ditt släktled. Så tar du fram en sax och så klipper du loss pärlorna en efter en. Då kommer de att finnas kvar, men de kommer inte att påverka varandra, och dig. Tacka dem för deras bidrag och tacka dig själv för att du valde annat. För att du nu har valt att skapa ditt nu utan påverkan från generationer av andra kvinnor.

/Kathja

 


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 3 =