Soul realignment

Bejaka din själs blueprint

Har du provat diverse vägar under lång tid på din resa i personlig & andlig utveckling och känner ändå att något saknas? Känns det som att du har provat allt och trots det känns det som att du sitter fast eller går i cirklar? Är du nyfiken på vem du är och vad ditt syfte är här på jorden?

I en Soul Realignment Session får du reda på vem du är på själsnivå, vilka dina unika gåvor och talanger är och vad ditt syfte är här på jorden. Det bidrar till att du med större lätthet kan leva utifrån ditt gudomliga självs uttryck, inom ramen för den mänskliga upplevelsen, som en del av Världen. 

Jag gör även en systemåterställning, där vi rensar bort alla eventuella skador och blockeringar som själen dragit på sig genom sina liv. Skador och blockeringar som påverkar dig i ditt.

Så här går det till

Allt sker på distans. Först gör jag förarbetet och sen talas vi vid på telefon. I det samtalet delar jag information om din själ och vad jag hittat för skador och blockeringar. Det samtalet spelas in så du får det efteråt tillsammans med en liten läxa och några konkreta tips som kommer hjälpa dig på vägen. 

Så här lång tid tar det

Mitt förarbete 90 minuter, samtal 60-90 min, då ingår full energirensning och återställning av din själs struktur, inspelning av sessionen, samt återkoppling efter ungefär 3 veckor.

Pris är 4 300 kr.

Soul realignment – bas

Vill du enbart veta mer om din själs blueprint – dina styrkor och svagheter ur ett själsperspektiv. Hur du skapar dig ett liv i linje med din själs självuttryck.

Då kan du välja Soul realignment bas – en läsning utan energiåterställningen.

Pris 2 100 kr