Idag på min väg hem från min och Willes morgonpromenad fick jag en sten i skon och det fick mig att fundera lite på det och annat som händer oss alla lite då och då.

En sten i skon – kanske fortsätter du att gå som ingenting, eller kanske stannar du och tar ut den – har du någon gång frågat den vad den vill?

Idag blev det nämligen tydligt att den är där av en anledning. Jag stannade nämligen och tog ut den och för att jag gjorde det så missade vi att gå rätt in i grannen och hans lösgående gigantiska schäfer. Det har vi provat förrut jag och Wille och det är lite väl spännande att starta dagen med.

Men åter till stenen. Jag är helt övertygad om att det som sker, sten eller annat, gör det för att vi ska få hjälp på vägen i livet. Jag har önskat att slippa gå in i grannens hund flera gånger och när min tajming är lite fel då får jag en sten i skon som justerar det. ”Herrens vägar äro outgrundliga” står det i texten. Ibland kommer hjälpen i form av en sten, en annan gång ser det ut som en trasig bil, eller som ett oväder. Oavsett vilket får vi alltid det vi behöver när vi behöver det.

Så idag tackar jag och Wille stenen för dess bidrag. Hur brukar du förhålla dig till dina stenar i skon? En bra fråga att ställa sig när man står där med sten i skon, trasig bil eller nydumpad är – Vad är rätt med det här? En fråga som öppnar upp för medvetenhet kring varför det som sker händer.

Intuitiv coach, Life Clarity facilitator & inspiratör


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fyra =