Ett annat ord för tvivel är vantro. Det ordet gillar jag för det beskriver exakt vad det är som sker när vi tvivlar. Vi tror på något som inte är Sant. Om man slår upp vantro så hittar man – falsk tro, irrlära, villfarelse; otro, gudsförnekelse. Det är så det är skapat, att vi alltid får reda på vad det är som sker i varje upplevelse. Vi behöver bara kunna avkoda det.


Idag var jag på besök i tvivel och bristtänk en sväng. Det är sällan en rolig historia, men det är lika nyttigt varje gång. I alla fall om vi stannar till och ställer oss frågan ”vad vill detta säga mig om mig?”. Och svaret kom i form av ”vantro”. Jag hade helt enkelt irrat bort mig i hjärnans begränsande land. Tappat kontakten med tro(n) på att allt är exakt som det ska vara och att jag (vi) i varje andetag har tillgång till fältet av Oändliga möjligheter. Vi behöver bara nyttja det till vår fördel.


Det gör vi genom att be, eller sätta intentioner – allting som skapas måste ha en riktning. I bönen och intentionen sätter vi ramarna för en struktur, något som allt vi skapar har. Valet är mitt – skapa struktur i omedvetenhet och begränsningar eller medvetenhet och överflöd.

Bön fungerar åt båda riktningarna – vi ber för att sätta en struktur för det vi skapar, och vi ber för att få hjälpa att bli medvetna om vad vi har skapat och varför. Men viktigast av allt är att vi är medvetna om vad som sker och villiga att ta till oss upplevelsens budskap. Ställa frågan ”vad vill detta säga mig om mig?” och vara villig att ta emot svaret. Ty svaret finns där alltid i varför det är som det är, och vad du kan göra för att skapa annat. Du behöver bara lyssna in(om) dig.

Kathja
Intuitiv coach, Life Clarity facilitator & inspiratör 
🤲 Om du uppskattar mitt bidrag och vill donera en gåva som tack för mitt arbete kan du göra det här  https://donorbox.org/bidra-till-mitt-arbete


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + 2 =