Vi pratar med mamma, med vänner, med henne på Ica. Med barnen, med hunden, med träden. Vi kommunicerar utåt med andra, till andra.

Vi är uppkopplade och orden flödar. Från dig och ut i världen. Ett konstant flöde av kommunikation. För det är så vi skapar våra liv. Medvetenhet och kommunikation i ett evigt flöde.

Med dig som centrumpunkt i ditt liv ger du av dig till världen, till andra, till annat. Men när pratar du med dig? Som centrumpunkt i ditt liv behöver du prata med dig. Tala om för dig vad du vill. Vad du tycker och tänker. I samtal med oss själva.

Att prata med dig själv hjälper dig att fokusera på nuet och vad du känner just nu. Det ökar din medvetenhet och bidrar på så sätt till att du lättare kan känna igen, förstå och hantera dina känslor.

Studier har visat att vi når våra mål med större lätthet om vi nämner oss själva vid namn. Så varför inte börja dagen med att högt deklarera ”*DITT NAMN* det går bra nu!”

Det beror på att om du säger något högt aktiverar vi delar i hjärnbarken där självmedvetenheten finns vilket hjälper dig att tänka klarare. Så idag vill jag uppmana dig att prata med dig. Och även att lyssna på vad du säger dig om dig och livet.

/ Kathja
Intuitiv coach, Life Clarity facilitator & inspiratör


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 17 =