❤ Jag tror på godheten.
❤ Jag tror på att allt har en mening
❤ Jag tror på att solen finns bakom molnen
❤ Jag tror på skrattets läkande förmåga
❤ Jag tror på att det är meningen att vi ska vara lyckliga
❤ Jag tror på att det enda som gör att vi inte upplever glädje och lätthet är att vi står i vägen för oss själva.
❤ Jag tror på en intelligens som är större än oss alla och att denna intelligens vill oss väl. Jag kallar den för Gud

Men så har det inte alltid varit. Det fanns en tid när jag trodde att livet skulle vara svårt. Att det handlade om att bita ihop och härda ut. Att man skulle lyssna på andra före man lyssnade på sig själv, och att jag inte alltid var värd att älskas. Jag trodde på att man kunde allt om man ville men också att det innebar att om jag inte kunde (direkt) så ville jag inte tillräckligt mycket. Något som gjorde att jag valde bort allt som inte var lätt.

Det fanns en tid när jag gick och väntade på att någon skulle upptäcka att jag var en stor fejk. Att jag inte alls kunde det de trodde att jag kunde. Att jag inte alls var snäll och trevlig. Att jag inte alls var glad. Det fanns en tid då jag trodde på en massa saker som inte var sanna. Men nu vet jag bättre, för nu har jag genomskådat mina inlärda och begränsande föreställningar. De där som stod i vägen för mig och livet. För en dag så insåg jag att det jag trodde om mig själv och livet var saker jag hade lärt mig av människor som inte visste bättre. Livets manual saknade sidor, källhänvisningar och bilderna satt fel. Så en dag slängde jag den och så började jag lyssna på en intelligens som var större än mig, en medvetenhet bortom allt jag trodde var möjligt. Och då förändrades hela livet.

💚 Vad tror du på?

/ Kathja
Intuitiv mentor, Life Clarity facilitator & inspiratör

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 + tretton =