Vi börjar närma oss slutet av 2019, vilket även innebär slutet av ett årtionde. Livet är fyllt av cykler, stora som små, och varje cykel vill bidra med möjligheten att avsluta det som är redo att avslutas för att kunna påbörja det som är redo att påbörjas.

Jag satt just och tittade tillbaka på de senaste 10 åren och kan lätt sammanfatta dem med WOW!!! och SHIT!!! vilken tid det har varit. Jag har gått ifrån de djupaste dalar och extrem brist till de högsta höjder och ett oändligt överflöd. Och allt för att jag har varit villig att möta mig. Med min önskan efter att ”bli hel” har jag lärt mig att jag aldrig var trasig, jag var bara bortglömd. Men nu glömmer jag inte mer. Med min önskan om att ”bli hel” har jag insett att jag bara var omedveten om varför livet såg ut som det gjorde och vad jag kunde göra för att skapa annat. Med min önskan om att ”bli hel” blev jag manad att möta mitt eget mörker, mina blockeringar och mina skuggor. För att kunna se måste jag släppa in ljuset och rensa i skiten som hindrade min utsikt. Med min önskan efter att ”bli hel” har jag tagit mig bortom så många föreställningar om hur livet ska vara och vad vi kan göra att jag inte kommer ihåg dem alla längre. Med min önskan om att ”bli hel” har jag fått möta mig bortom mina vildaste fantasier.

Så WOW!!! och SHIT!!! och tack till mig och tack till dem som har funnits (och finns) för mig.

Varje avslut en ny början. Jag känner djup tacksamhet över all frustration, alla tårar, all ilska, all sorg jag har mött under dessa tio åren. Därför att allt det har gett mig synen åter. Jag ser livet, jag ser ljuset, jag ser mig och jag ser dig – som det som det i Sanningen är.

När vi tar oss tid att titta på det som var, allt som har lett oss till det som är, och tacka för det säger vi oss och allt som är att nu är jag redo att släppa och gå vidare. Så tack till allt som var som bidrog till det som är, nu är jag redo för det som komma skall.

Är du?

Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + arton =