Plötsligt vill du bara skrika åt personen du har framför dig. Du vill fly, sätta händerna över öronen, blunda och gräva ner dig under jord. Och ingen är mer överraskad än du själv över din reaktion. Känns det igen?

Vi är i en tid där det för varje dag blir allt viktigare för oss att vara sanna, sanna emot oss själva och det vi i hjärtat tror på och vet är sant. Det är en vetskap och en sanning bortom Egots (hjärnans) logik och inlärda föreställningar.

Det är resultatet av den universella expansion som vi alla, oavsett om vi är medvetna om det eller ej, är en del av. En expansion vars syfte är att sluta cirkeln och åter igen skapa Paradiset på jorden. En plats där allt som existerar är villkorslös kärlek. Kanske låter det som en utopi, eller som religiöst jidder, men oavsett vilket är det något du nu upplever i form av ett stort motstånd till allt som inte klingar ann sant i dig.

Om du kan omfamna det blir det lättare för dig att hantera dessa “utbrott” av självskydd. Det du kan göra är att förstå vad det handlar om, ditt inre jag visar dig vägen till ditt sanna varande och sedan lära dig att hantera det som sker.

Tacka för kontrasten, det som visar att du upplever något som inte är Sant, tydliggör sedan hur du skulle vilja att det var istället. Och till sist ställ frågan “vad ska till för att jag ska uppleva vad det nu är du önskar dig?”.

Exempelvis – du upplever hur din partner uttrycker missnöje med dig. Hen säger att du minsann aldrig gör något för hen. Du vet att det inte är sant utan enbart handlar om att hen inte ser det du gör för hen. Stanna då till och tydliggör för dig själv hur du skulle vilja att det var. Till exempel – Jag önskar att min partner såg allt jag gör av kärlek till hen. Och till sist – vad ska till för att min partner alltid ska uppleva allt jag gör av kärlek?

Och släpp det sedan och fokusera på något som får dig att må bra istället.


0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − åtta =