Jag är helt övertygad om att allt i livet har något att lära oss om oss själva. När vi är medvetna om vad det EGENTLIGEN vill säga oss om oss blir det tydligare varför livet ser ut som det gör.

När jag skottar snö så skottar jag först gårdsplanen, sedan skottar jag utfarten och till sist skottar jag infarten. Och till saken hör att eftersom vi har stor yta att skotta blir det inte alltid att infarten blir skottad utan vi använder samma väg in och ut.

Så vad säger det mig om mig? Jo att jag först tar hand om där jag är, sedan ser till så att jag kan ge och ibland när orken finns öppnar jag upp för det jag får.

Självklart går det att förklara med att det är enklare så, och att det är logiskt att ta det som är viktigast. Men tänk vad vi missar när vi gör det!

Har du tänkt på om du sätter fram kaffe åt din partner före du tar din egen kopp? Tar du hand om ditt hus, eller bara valda delar av det? (Ditt hus symboliserar dig) Tar du hand om din bil? (Din bil symboliserar hur du tar dig fram i livet)

Har du praktiska kläder? Praktiska och snygga kläder? Eller bara snygga? Vad säger det om dig?

Skrattar du högt? Låter du när du har sex? Blir du tyst eller högljudd när du är arg?

Alla dessa saker vill berätta någon för dig, om dig. När vi är medvetna om detta och tar oss tid att lyssna och reflektera så kommer vi att lära oss en massa om oss själva.

Så jag vill uppmana dig att vara mer medveten om vad du gör, hur du gör det, vilka ord du använder, när och var du tar plats och när och var du håller dig själv tillbaka. Var mer medveten och ställ frågan “vad säger detta mig om mig?”

Och upplever du att det är svårt så hör av dig så hjälper jag dig gärna på vägen.


0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + tolv =